P-feest ideeën 150+ kostuums

Een p-feest binnenkort? De letterfeesten zijn super populair. Het is natuurlijk wel leuk om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen, politieagent of postbode kan iedereen natuurlijk bedenken. We helpen je graag, hieronder vind je meer dan 150 p-feest ideeën die je aan kunt trekken als je uitgenodigd bent voor een p-feest.

 

P-feest? Wat is dat precies?

Bij een p-feest is het de bedoeling dat alle bezoekers verkleed komen, voorwaarde van je kostuum is dat de persoon als wie jij verkleed gaat begint met de letter P. Dat is ook meteen de enigste voorwaarde die er is. En hier kan je zelf natuurlijk heel creatief mee zijn. Als je zelf nog een outfit hebt liggen dan kan je er vast iets mee verzinnen dat met de letter P begint. Heb je een oud tafelkleed? Dan kan je er een Poncho van maken. Heb je een kroon liggen? Dan kroon je jezelf tot Prins. Heb je nog dikke gouden kettingen en een trainingspak? Verkleed jezelf dan als Patser. Zoals je ziet is het niet moeilijk om zelf iets te verzinnen dat begint met een P.

Aangezien P-feesten alweer enige jaren georganiseerd worden zijn er ook een aantal trendsettende grapjassen die opvolgende letterfeesten organiseren. Denk dan bijvoorbeeld aan Q-feesten, waarbij iedere outfit dus met een Q beginnen moet. Hiervoor moet je echter wel iets creatiever zijn want er zijn aanzienlijk minder kostuums en beroepen die beginnen met de letter Q.

Zelf een P-feest organiseren?

Als je zelf een letterfeest wilt organiseren dan kan je er voor kiezen om een p-feest te geven, maar je kunt ook voor échte originaliteit gaan en een andere letter kiezen. Wie is er namelijk ooit op een R-feest geweest? Dat is vast nog niet vaker gedaan. Dan ga je zelf gewoon als robot, prima.

Mocht je toch zelf een p-feest willen geven dan vind je hieronder genoeg kleding en kostuums om uit te kiezen. En als je inspiratie of ideeën nodig hebt dan vind je hier een lijstje kostuums die beginnen met een P:

Pooier (Pimp), Player, Poes, Puntzak friet, Poncho, Pocahontas, Prins, Preuts, Prettig gestoord, Patser, Peter r de Vries, Privé detective, Porno acteur, Paragnost.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veilig betalen met: Betaallogo's