Toppers kleding kopen 2017

Toppers kleding kopen 2017

De Toppers kleding 2017? Glitter Country Rood kleding ☛ Originele Wild West thema Fℯℯstkleding

De toppers zullen wederom de Amsterdam ArenA op stelten zetten tijdens De Toppers in concert. Het thema van deze drie avonden is Wild West, Thuis Best waarbij de toppers kleding in het teken staat van stoere cowboys, cowgirls en het indianen zal staan. De dresscode voor De Toppers kleding 2017 is Glitter Country Rood kledingGerard Joling, Jeroen van de boom en René Froger & Jan Smit nemen je mee terug in de tijd van het wilde westen.

De Toppers kleding 2017 kopen, cowboy, indiaan of rode glitters?

De officiële dresscode voor de concerten van de toppers kleding in 2017 is 'Glitter Country Rood'. Hieronder hebben we alle Glitter Country rood kleding verzameld waarvan wij denken dat deze binnen de dresscode valt. Uiteraard is de toppers kleding 2017 dresscode wel zo breed dat hier heel veel binnen valt. Om je een idee te geven wat Glitter Country Rood kleding nou allemaal is dan kan je bijvoorbeeld denken aan stoere cowboy of indianen kostuums voor de heren, cowboys of indianen jurkjes voor de dames. Origineel gekleed gaan? Kies dan voor een te gekke een rode glitter jurk of jas. De Toppers kleding 2017 kopen? Hieronder vind je alle kleding voor de Toppers in mei 2017. Om snel een geschikte keuze te kunnen maken kan je gebruik maken van de filters. Daarmee kan je instellen dat je bijvoorbeeld uitsluitend kleding voor mannen of juist voor vrouwen wilt weergegeven. Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Maak je outfit af met unieke Glitter Country Rood kleding accessoires​

​Maak je outfit compleet met te gekke accessoires! litter Country Rood kleding accessoires zijn bijvoorbeeld Foute rode glitter hoedjes, haarbanden of een paar stoere wild western laarzen. Je outfit kan je altijd compleet maken met verschillende accessoires zoals té grote zonnebrillen, blinkende juwelen en wilde pruiken.

De Toppers in concert

De toppers bestaan uit de drie zangers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Al vanaf 2005 verzorgen zij ieder jaar gezamenlijk een reeks concerten in de Amsterdam ArerA. Voorheen maakte ook Gordon deel uit van de Toppers maar vanaf 2011 is Gordon gestopt als Topper. Naast de concertreeks in Nederland worden er ook soortgelijke evenementen georganiseerd in Duitsland en Engeland. Ook is er sprake geweest dat er een heuse Toppers-film zou komen waarin de drie personages op het witte doek te zien zouden zijn. Helaas is in 2015 bekend gemaakt dat deze film, onder de naam Lost in Vegas, er niet zal komen door de drukbezette agenda's van de Toppers.

Thema en dresscode De Toppers kleding 2017

Iedere editie staat in het teken van een ander thema met bijbehorend dresscode. Naast de Toppers zelf wordt verwacht dat alle bezoekers zelf ook gekleed gaan volgens de dresscode van dat jaar. In 2016 is het thema 'Royal Night of Disco', in 2015 was dit 'Crazy Summer Edition' en in 2014 '10 Jaar Toppers Made in Holland' waarin het tienjarige jubileum van de toppers uitbundig gevierd werd. Dit jaar is de dresscode voor De Toppers 2017 kleding: Glitter Country Rood - Wild West, Thuis Best. Ga ook in stijl gekleed met onze selectie Glitter Country Rood kleding.

De Toppers bezoeken

Ga jij naar De Toppers in de Amsterdam ArenA? Om het feest maximaal te beleven hebben we een aantal tips voor je. Om te beginnen kan je alvast de app van De Toppers downloaden op je smartphone. Op de app vind je de nieuwste informatie en weetjes over de concerten. Als je je smartphone met de Toppers app meeneemt naar het concert dan zal de app zelf ook dienstdoen als feestverlichting. Als je de app tijdens het concert opent dan zal deze reageren op de muziek, als vervolgens alle bezoekers dat doen dan dienen alle smartphones gezamenlijk als een grote feestverlichting. De Toppers app vind je in de Appstore of Playstore en kan je gratis downloaden.

Als je het thema weet van de Toppers editie kent die jij bezoeken gaat dan kan je je outfit hier natuurlijk op aanpassen. Omdat je ongetwijfeld niet alleen heen gaat is het leuk om de voorpret alvast te delen: welke outfit en accessoires trekken de vrienden en vriendinnen aan met wie je naar de Toppers gaat aan? Misschien is het leuk om de kleding op elkaar af te stemmen zodat jullie elkaar gemakkelijk terug kunnen vinden of zodat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen.

Als je een échte fan bent dan kan je op de dag van de concerten terecht in de Toppers Fanzone. In deze Fanzone, gelegen achter de Amsterdam ArenA, kan je vanaf 14.00 uur 's middags totdat de deuren van de ArenA zelf open gaan alvast in de stemming komen. Zo treden er bijvoorbeeld diverse artiesten op die ook tijdens de concerten zelf aanwezig zullen zijn. Ook tijdens de concertenreeks in 2017 zal de Topper -fanzone weer aanwezig zijn.

De kaartverkoop van de toppers gaat altijd erg snel, door de populairiteit van de concerten zijn de kaarten helaas vaak in no-time uitverkocht. Als je wel graag het concert bezoeken wilt maar nog geen kaart hebt dan kan je altijd zoeken op de website van Ticketswap, Ticketswap is een soort Marktplaats voor concertkaartjes. Het nadeel van Marktplaats is dat je daar nooit zeker weet of de kaartjes die je koopt wel geldig zijn. Bij Ticketswap weet je altijd dat het kaartje dat je koopt geldig is. Voor de concert reeksen in Mei 2017 in de Arena Amsterdam kan je hier ook Ticketswap kijken:

Kaarten kopen vrijdag 26 mei 2017: Toppers in Concert - Wild West, Thuis Best

Kaarten kopen zaterdag 27 mei 2017: Toppers in Concert - Wild West, Thuis Best

Vergeet niet om goed gekleed te gaan met de meest originele De Toppers 2017 kleding & Glitter Country Rood kleding of Wild West kleding.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veilig betalen met: Betaallogo's