18+

18+ feestkleding of vrijgezellenfeest?

Dat zijn natuurlijk de leukste feesten die je kunt hebben. Iedereen zal natuurlijk lekker fout kleding aantrekken en het liefst een naakt pak natuurlijk.Vaak zijn dit soort feestjes onvergetelijk. Of toch niet, de vele drankjes op een 18+ feest kunnen er natuurlijk voor zorgen dat jij dingen gaat vergeten.

18+ Kleding kopen

Als je echt een fantastisch 18+ feest wilt hebben, dan ga je natuurlijk niet in een leeuwen kostuum of iets dergelijks. Het is dan tijd voor het zwaardere geschut. Dat zwaardere geschut kun jij zeker vinden op deze pagina. Alle 18+ kostuums zijn natuurlijk lekker bloot. Dat is natuurlijk geen probleem, van zichtbare geslachtsdelen zullen de meeste mensen op dit soort feesten toch niet schrikken. Het zal eerder voor een lach reactie zorgen.

Wil je eens lekker een dagje naaktlopen zonder dat iemand je écht naakt ziet? Dan moet je een naaktpak kopen! In deze naaktpakken kan je lekker de hele dag in je blootje rondlopen zonder dat iemand écht je lichaam ziet. Voordeel is ook nog dat je zelf kiezen kan of de andere mensen een naakte man of vrouw zien, dat ligt helemaal aan het kostuum dat jij koopt.

Naaktpak kopen

Waar je op moet letten als je een naaktpak kopen wilt is dat de maat goed klopt, dat klinkt logisch. Bij sommige pakken en kostuums staat OSFA genoemd, dit betekend One Size Fits All. In de praktijk houdt dit eigenlijk in: One Size Fits Most, als jij toevallig een man met een lengte van meer dan twee meter bent dan is het handig om eerst even contact op te nemen om er zeker van te zijn dat het naaktpak jou wel past.

Natuurlijk moet je ook van tevoren kiezen of je naakt als man of als vrouw door het leven wilt gaan. Deze keuze kan je, met een naaktpak, namelijk maar één keer maken. Sommige naaktpakken die we verkopen hebben ook al een eigen uniek karakter. Zo vind je hier ook een potloodventer, een naakte oma en een écht Adam en Eva kostuum.

Mocht het zo zijn dat je geen wegwijs kunt worden uit ons aanbod naaktpakken dan kan je natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice, wij vertellen je dan de naakte waarheid ;-)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veilig betalen met: Betaallogo's