Historie

De meest voorkomende historische thema feesten vind je aan de linker kant van je scherm. Daar kun je dan een specifieke categorie kiezen, bijvoorbeeld 'Charleston kleding'. Natuurlijk kun je ook gewoon alle historisch kleding bekijken. Die kun je allemaal hieronder vinden. Zijn we volgens jou een historisch thema vergeten of staat kleding volgens jou niet bij de juiste categorie? Aarzel dan niet en chat even met ons of bel even met de klantenservice.

Er zijn tal van historische feesten te benoemen. Eén aspect hebben ze allemaal gemeen en dat is dat het thema zich afspeelt in het verleden. Op onze website vindt u veel vormen van historische kleding en daarmee bent u binnen afzienbare tijd getransformeerd naar een heel ander tijdperk in onze geschiedenis. Want met de juiste feestkleding maakt u het feest en herkend.

Enkele historische thema’s:

De VOC tijd
Kenmerkt zich uiteraard door de expansie drift van de Nederlanders, hierbij is was de overzeese handel belangrijk. De feestkleding met het thema VOC is dan ook gericht op de matrossen, de kapteins en andere lieden aan boord van het schip. Uiteraard kun je ook verkleed gaan als de edelen van die tijd of juist de mensen die werkten bij deze edelen zoals, de dienstmeid.

Middeleeuwen
D
e tijd van de kastelen, ridders en koningen. Mooie voorbeelden wat van feestkleding die hierbij gepaard gaat. Verkleed je in historische kleding van de stoere ridder, de knappe prinses of misschien als de nar of als Robin Hood.

Romeinse
Als welke keizer wil jij verkleed gaan? Of ga je liever als generaal, soldaat of een stoere gladiator, wij hebben die feestkleding!

De tijd van Napoleon
Achitterende gedecoreerde pakken van  adelen, ridders, prinsessen, of monsieurs. Natuurlijk kan er 1 als Napoleon gaan. Laat echter het paard maar thuis van dat paard in de gang is nog niet zolang geleden.

Mogelijk heb je inmiddels een thema voor dat ene historische feest.

Wij van Feestkledingkopen.com hebben in ieder geval genoeg feestkleding en historische kleding in huis om jij om te toveren naar de tijd die jij wilt! Maak er een onmisbare geschiedenis van!

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veilig betalen met: Betaallogo's