Herenkleding

Carnavalskleding heren​​​​​

​Heren, mannen en jongens willen zich natuurlijk graag verkleden als stoere politieagent of brandweerman tijdens carnaval. Maar waarom nou niet eens iets compleet anders? Vind bij ons originele carnavalskleding heren. Waarom tover je jezelf niet om tot rechter of juist als boef? Dan kom je weer eens heel anders aan tijdens carnaval of een themafeest. De echte heren gaan in een strak en opvallend maatpak van Opposuits. Aan de linkerkant kan je met behulp van de filters een gerichte keuze in ons assortiment maken. Als je vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Carnavalskleding heren, voor iedere prijs

We willen graag dat iedere man er goed uitziet in zijn feestkleding. Dit geldt dus ook voor heren met een maatje meer of met een kleiner budget. Met ons sterrensysteem willen we er voor zorgen dat het gemakkelijker wordt om een keuze te maken uit ons assortiment. Als je zoekt op feestkleding voor heren, dan zie je aan de linkerkant diverse filters. Met deze filters kan je de gewenste kleur of categorie zoeken maar ook de kwaliteit bepalen. De topkwaliteit producten hebben we vier of vijf sterren gegeven. Deze artikelen zijn de beste die verkrijgbaar zijn. Je kan er vanuit gaan dat je dergelijke kleding en kostuums aanschaft om vele malen te gebruiken. Vaak is het ook mogelijk deze kleding te wassen of te laten stomen. Artikelen met twee of drie sterren hebben een iets minder goede afwerking. Waarbij een topproduct bijvoorbeeld bestaat uit meerdere onderdelen, heeft een product met minder sterren vaak minder onderdelen. Ook kan je deze niet altijd wassen of laten stomen omdat er soms bijvoorbeeld papier in het kostuum verwerkt is.

Goedkope feestkleding voor heren

Met behulp van het sterrensysteem is het dus mogelijk om een geschikte outfit te vinden voor ieder budget. Als je nu al weet dat je je outfit slechts een keer dragen zal dan kan je er voor kiezen een goedkoop kostuum te kopen, je selecteert dan kleding die wij twee of drie sterren gegeven hebben. Wil je voor kwaliteit gaat en er zeker van zijn dat je het pak vaker dragen kan, ga dan voor vier of vijf sterren. Uiteraard stijgt de prijs ook naarmate de kwaliteit hoger is. De keuze tussen kwaliteit en kosten moet je zelf maken, als je andere vragen hebt dan helpen wij je graag.

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 267

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 267

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veilig betalen met: Betaallogo's