Verzenden & retourneren

Verzending

Als je je bestelling op werkdagen voor 13.00 uur plaatst dan wordt deze binnen 2-4 werkdagen verstuurd. Het kan zijn dat de producten die je hebt besteld verschillende levertijden hebben, deze kunnen helaas niet gebundeld worden en komen dan de dagen na elkaar aan. Je ontvangt altijd een e-mail wanneer je bestelling verstuurd is, dit bericht bevat een trackingcode waarmee je exact zien kan wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Afhalen

Het is mogelijk je bestelling af te halen op afspraak. De voorraad van de producten die wij online verkopen bevinden zich op verschillende locaties. Zo kunnen wij online een heel groot assortiment aan u aanbieden.

Retour sturen van producten

Heb je een bestelling geplaatst en voldoen één of meerdere producten van je bestelling niet aan je verwachtingen? Dat is vervelend maar dat kan natuurlijk gebeuren. We willen je graag helpen eventuele problemen te verhelpen. Als dat geen uitkomst biedt dan kan je de retourprocedure opstarten, dit kan tot maximaal 14 dagen na het ontvangen van je bestelling. Nadat je de retourprocedure hebt gestart heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. We accepteren uitsluitend ongedragen en niet beschadigde artikelen retour in hun originele verpakking. De producten mag je passen zoals je in een kledingwinkel ook zou doen maar daadwerkelijk gedragen kleding kan niet retour gestuurd worden.

Vanwege hygienische redenen kunnen panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald niet geruild of geretourneerd worden. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

Retourneren kan gemakkelijk via je eigen account. Log in op je account, klik op mijn bestellingen en selecteer de gewenste bestelling. Onderaan je bestelling kan je kiezen voor artikelen retourneren.

Verstuur vervolgens de producten in hun originele verpakking naar:

Handelsonderneming Bomhoff
Paaldijk 161
1689 WE Zwaag
Nederland

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Op deze manier lukt het ons de verzendkosten laag te houden. Als je geld teruggestort wordt dan gebeurd dat spoedig maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.

Bij problemen of onduidelijkheden helpen we graag, we zijn altijd bereikbaar:
E-mail: [email protected]
Stel je vraag via Facebook: facebook.com/feestkledingkopen
Via het contactformulier
Of bel ons op telefoonnummer: 0229-757746 (werkdagen van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur)

Wil je een nieuwe feestkleding of carnavalskleding bestellen of heb je een andere maat nodig? Klik dan hier om je nieuwe feestkleding te bestellen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »